» Hinnasto

JÄSEN- JA JUMPPAMAKSUT (HUOM. ei sisällä vakuutusta)

Aikuiset (yli 15v.)

Vuoden 2017 jäsenmaksu 10 €
 
Syksy 2017
Kertamaksu
Jumppamaksu

65 €
7 € (mikäli ryhmässä on tilaa)
HydroBic / AquaFit (vesiliikunta)

100 €
ei mahdollista
Ikivireät (mikäli ei osallistu muille tunneille)

35 €
5 € (mikäli ryhmässä on tilaa)

Lapset ja nuoret (alle 15v.)

Vuoden 2017 jäsenmaksu 10 €
 
Syksy 2017
Kertamaksu
Jumppamaksu                                                 

50 €
ei mahdollista

Seuran jäsenmaksu maksetaan kerran vuodessa, joten seuran jäsenyys on voimassa koko vuoden. Jäsenmaksu on yhdistyslain mukainen ja sen tulee olla kirjanpitokauden mittainen. Jäsenmaksun suuruudesta päättää kaikille jäsenille avoin syyskokous.

Kauden jumppamaksulla voit osallistua kaikille tunneillemme syyskaudella 2017 aina 10.12. asti.

Laskutamme jäsen- ja jumppamaksut sähköpostitse. Ota kopio maksusta mukaan ensimmäiselle tunnille, jotta saat kauden tarran korttiisi. Jäsenkortti tulee näyttää ohjaajalle aina tunnin aluksi.

Tunneillamme voit käydä myös maksamalla kertamaksun, jolloin sinun ei tarvitse ilmoittautua. Maksa kertamaksu ohjaajalle ja merkitse nimesi listaan. Jos jossain vaiheessa haluat littyä jäseneksi, lukukaudella maksamasi kertamaksut vähennetään maksamastasi jumppamaksusta.

HUOM!

  • Jos jumppamaksu maksetaan käteisellä tunneilla, on jumppaajan ehdottomasti varattava mukaansa tasaraha
  • Jos jumppamaksu maksetaan liikuntaseteleillä, on jumppaan osallistuvan ehdottomasti varattava mukaansa mahdollinen tasaraha liikuntasetelien lisäksi. Setelit tulee olla kiinnitetty laskuun tai ilmoittautumislomakkeeseen

PERUMISEHDOT (alkaen 1.6.2016)

Kausimaksu palautetaan vain, mikäli osallistuminen kaudelle on peruttu ajoissa tai ryhmä peruuntuu. Smartumilla, TYKY:llä, SporttiPassilla ym. maksetun maksun voi ryhmän peruuntuessa siirtää toiselle ryhmälle.

Osallistuminen tulee perua viimeistään 7 päivää ennen kauden alkua kirjallisesti sähköpostitse tnv@tampereennv.fi. Pois jääminen ei ole peruminen. Jos peruminen tapahtuu 7 päivän perumisajan jälkeen, seura perii 15 € hallintokuluina. Ryhmäpaikasta, jota ei ole peruttu ennen kauden alkamista, peritään koko jumppamaksu.

Ryhmän alkamisesta ei tiedoteta ilmoittautuneille erikseen. Ryhmän peruuntumisesta tai aikataulumuutoksista ilmoitetaan ilmoittautuneille ensisijaisesti sähköpostilla tai äkillisestä muutoksesta tekstiviestillä. Muista antaa puhelinnumerosi ilmoittautuessasi!


Hyvää huomenta, käyttäjä