» Ilmoittautuminen jumppiin
Tervetuloa liikkumaan kanssamme!

Kevätkausi on päättynyt. Syyskauden tunneille ilmoittautumisesta tiedotetaan kesän aikana.


OHJEITA ILMOITTAUTUMISEEN


Tunneille voi ilmoittautua vasta, kun on rekisteröitynyt ja ilmoittautuminen on alkanut. Rekisteröityminen ei velvoita ilmoittautumaan tunneillemme, jos päätätkin olla osallistumatta ja liittymättä seuraamme. Tunneille ilmoittaudutaan joka lukukausi ilmoittautumispalvelussamme. Ohjeet ilmoittautumiseen löytyvät ilmoittautumispalvelustamme.

Aikuinen
Ilmoittaudu VAIN yhdelle tunnille, johon osallistut pääsääntöisesti, että sinulle tulostuu oikeanlaista laskua - kauden jumppamaksu oikeuttaa osallistumaan kaikille tunneille (paitsi allasryhmät).

Lapsi
Aikuinen ilmoittaa lapsen (alle 18v.) lapsen tiedoilla tunneille. Huoltajan yhteystiedot ovat pakolliset.


HydroBic ja AquaFit
Ilmoittautuminen ensisijaisesti ilmoittautumispalvelussa, kuten muillekin aikuisliikunnan tunneille. Ongelmatilanteissa ilmoittautuminen seurakoordinaattorille Sirke Savolaiselle sirke.savolainen@tampereennv.fi tai 0409528255 (ark. klo 10-14) 


Uskollisuuden Kilta ja Ikivireät
Ilmoittautuminen Pirjo Lehtoselle pirjopispala@gmail.com tai 045 1263250.

Jos sinulla ei ole mahdollisuutta ilmoittautua netin kautta, tule haluamallesi tunnille ja täytä siellä ilmoittautumislomake, jonka jätät ohjaajalle. (HUOM! Ei mahdollista lasten tunneilla, vesiliikunnassa tai ryhmissä, jotka ovat jo täynnä.)
HUOM! Ryhmiin netissä ilmoittautuneilla on etuoikeus paikkoihin, mikäli ryhmät tulevat täyteen.


MAKSAMINEN


Laskutamme jumppamaksut sähköpostitse lähettämällä laskulla. Ota kopio maksusta mukaan ensimmäiselle tunnille, jotta saat kauden tarran korttiisi. Jäsenkortti tulee näyttää ohjaajalle aina tunnin aluksi.

Tunneillamme voit käydä myös maksamalla kertamaksun, jolloin sinun ei tarvitse ilmoittautua. Maksa kertamaksu ohjaajalle ja merkitse nimesi listaan. Jos jossain vaiheessa haluat liittyä jäseneksi, lukukaudella maksamasi kertamaksut vähennetään maksamastasi jumppamaksusta.

HUOM!

  • Jos jumppamaksu maksetaan kyseisellä tunneilla, on jumppaajan ehdottomasti varattava mukaansa tasaraha.
  • Jos maksat jumppamaksun liikuntaseteleillä, kiinnitä setelit laskuusi ja ota mukaan ensimmääiselle tunnille. Jumppaan osallistuvan on ehdottomasti varattava mukaansa mahdollinen tasaraha liikuntasetelien lisäksi.

MINIMIOSALLISTUJAMÄÄRÄT
  • Ryhmät aloitetaan, mikäli ilmoittautuneita on ryhmässä vähintään 10
  • Mikäli ryhmääei synny, siitä ilmoitetaan ilmoittautuneille henkilökohtaisesti
  • Mikäli voimistelijoita on yhdellä tunnilla alle viisi, tuntia ei pidetä
  • Mikäli voimistelijoita on kolme kertaa peräkkäin alle 10, ryhmä joudutaan lopettamaan

PERUMISEHDOT
(alkaen 1.6.2016)

Kausimaksu palautetaan vain, mikäli osallistuminen kaudelle on peruttu ajoissa tai ryhmä peruuntuu. Smartumilla, TYKY:llä, SporttiPassilla ym. maksetun maksun voi ryhmän peruuntuessa siirtää toiselle ryhmälle.

Osallistuminen tulee perua viimeistään 7 päivää ennen kauden alkua kirjallisesti ssäköpostitse tnv@tampereennv.fi. Pois jääminen ei ole peruminen. Jos peruminen tapahtuu 7 päivän perumisajan jälkeen, seura perii 15 € hallintokuluina. Ryhmäpaikasta, jota ei ole peruttu ennen kauden alkamista, peritään koko jumppamaksu.

Ryhmän alkamisesta ei tiedoteta ilmoittautuneille erikseen. Ryhmän peruuntumisesta tai aikataulumuutoksista ilmoitetaan ilmoittautuneille ensisijaisesti sähköpostilla tai äkillisestä muutoksesta tekstiviestillä. Muista antaa puhelinnumerosi ilmoittautuessasi!


Hyv huomenta, kyttj