»

img_251
TNV:n Uskollisuuden Killan ryhmä "Sandrat" esiintymässä Capitole-aukiolla Ranskan Toulousessa, jonne neljäs Golden Age Gym Festival kokosi  yli 1600 voimistelijaa 17:stä Euroopan maasta. Suomen 185 hengen delegaatio kuului neljän suurimman joukkoon.


USKOLLISUUDEN KILTA

Tampereen Naisvoimistelijoiden Uskollisuuden Kilta eli U-kilta on perustettu 26. marraskuuta 1980. Kuluva vuosi on Killan 38. toimintavuosi. TNV:n U-killan toiminta-ajatuksena on tarjota jäsenilleen liikunnallista, henkistä, kulttuurista ja mukavaa yhdessäoloa.

Svolissa kiltaperinne on alkanut 1950-luvulla. TNV:n U-killan tilastonumero on 56. Svolin kiltasääntöjen mukaan jäseneksi voi liittyä 10 vuotta voimistellut henkilö. TNV:n U-killan jäsenyyden edellytys on vähintään 50 vuoden ikä.

Uskollisuuden Kiltaan kutsutaan kauan voimistelleita seuran jäseniä. Jos olet yli 50-vuotias ja tunnet itsesi kiltahenkiseksi, voit myös itse ottaa yhteyttä U-killan emännistöön.

U-KILLAN TOIMINTA

Kuntokävelyt keväisin ja syksyisin ovat perinteisesti ohjelmassa joka vuosi. Kävelyyn pyritään liittämään kulttuuritapahtuma tai tutustumiskäynti.

Rupattelutuokiot eli MaToTo-palaverit maaliskuun ja marraskuun toisena torstaina klo 12 Ratinassa. Rupatteluaiheesta päättää U-killan emännistö. Näihin tapaamisiin voivat osallistua kaikki kiltalaiset, myös jumpan jo jättäneet.

Ikivireitten voimistelutunti joka maanantai klo 13 Ratinassa. Lisäksi harjoittelemme ohjelmia TNV:n kevät- ja joulujuhliin. Kansainvälinen voimistelun suurtapahtuma Gymnaestrada on joka neljäs vuosi ja Euroopan Voimisteluliiton Golden Age Gym Festival joka toinen vuosi. Niinä vuosina jumpataan ahkerasti ohjelmia harjoitellen.

Joulujuhla vietetään kiltaperinteiden mukaisesti. Uusien jäsenten jäsenyys virallistetaan kynttiläseremonioin ja poisnukkuneita muistetaan. Joulujuhlan järjestelyistä ja tarjoilusta huolehtii Killan neljästä jäsenryhmästä kukin vuorollaan. Ryhmät ovat Annat, Aunet, Liljat ja Kaisat.

Talkootoiminnalla U-kilta tukee seuraa ja sen nuoria.

Osallistumme mahdollisuuksien mukaan Svolin kiltatapahtumiin ja kursseihin sekä Sydän-Suomen alueen kiltatapahtumiin.

KEVÄÄN 2018 AIKATAULU

Ikivireiden jumppatunnit kutsuvat meitä maanantaisin klo 13 Ratinassa koko kevätkauden ajan. Tervetuloa mukaan! Kevään viimeinen jumppa on 8. toukokuuta. 

MaToTo -palaveri  8.3. klo 12 Ratinassa. Ylen pitkäaikainen Venäjän kirjeenvaihtaja Marja Manninen tulee kertomaan työstään, ja kansainvälinen naistenpäivä kun on, myös naisen asemasta Venäjällä.

Sydän-Suomen kiltalaisten virkistyspäivä 17.3. Lahdessa. Päivän ohjelmassa mm. vierailu Hiihtomuseossa, luento "Hollolan Lahlesta Lahden kaupungiksi", senioritanssia ja kilta-asioita.Hintaan 55 euroa sisältyy lounas. Ilmoittautuminen Kaija Virtaselle 12.2. mennessä. Puh. 050 384 4298.

Aikuisen naisen jumppapäivä Varalassa lauantaina 24.3. klo 10 - 15 järjestetään yhdessä Kangasalan Naisvoimistelijoiden kanssa. Jumppauttajina mm. Marjatta Tiitola ja Kaija Virtanen. Osallistumismaksu 30 euroa sisältää ohjaukset, lounaan ja kahvin. Ilmoittautuminen Kaija Virtaselle viimeistään maanantain 19.3. ikivireiden jumpassa.

Kevätkävely torstaina 12.4. alkaen klo 11. Lenkkeilemme Kaupin maastossa, minkä jälkeen tutustumme uuteen Kauppi Sports Centeriin. Tapaaminen kello 11 Kauppi Sports Centerin pääovella osoitteessa Kuntokatu 17. Keskustasta tultaessa lähin bussipysäkki on TAYS 1. Kahvilassa mahdollisuus lounastaa. Arkilounaan hinta 8,90 euroa.

Suomi Gymnaestrada Turussa 7. -  10.6.  Kiltaikäisille 9.6. laivaristeily Turku - Naantali -Turku höyrylaiva Ukko-Pekalla. Lähtö klo 10, paluu Turkuun klo 13.45. Hinta 42 euroa sisältää risteilyn ja lounaan. Ilmoittautuminen Kaija Virtaselle viimeistään 9.4.

Hallinäytös "Rock, rauha, rakkaus" saman päivän iltana, siis 9.6., klo 19 Marli Areena -hallissa.

Liput Suomi Gymnaestradan näytöksiin jo myynnissä. Tietoa löytyy Svolin nettisivuilta. 

Tanhuvaaran kuntoviikko 10. - 14.9.  Hinta 385 euroa. Kustannuksiin voi hakea Liisa Orkon rahastosta 205 euron apurahaa. Ilmoittautuminen Kaija Virtaselle kevään aikana. 

 Golden Age on voimistelufestivaali. Seuraava Kultaisen iän voimistelufestivaali järjestetään Italian Pesarossa 16. - 21.9.2018. Se kutsuu yli 50-vuotiaat voimistelijat yhteiseen tapahtumaan esiintymään, liikkumaan työpajoihin ja tutustumaan paikalliseen kulttuuriin. Tapahtuman järjestää Euroopan Voimisteluliitto UEG joka toinen vuosi. TNV:sta on lähdössä 15 osallistujaa.

U-Killan jäsenmaksu ja jumppamaksu.  U-Killan jäsenmaksu vuonna 2018 on 7,00 euroa. Ellet ole vielä maksanut, olethan hyvä ja maksat sen tilille: Tampereen Naisvoimistkaijkaielijat FI75 4510 7720 0038 88. Viestiksi: U-Killan jäsenmaksu 2018 ja oma nimi. Ikivireiden jumpan osallistumismaksu kevätkaudelta 2018 on 35 euroa. Siihen sisältyy TNV:n jäsenmaksu.


U-Killan emännistö 2018

Kunniakiltamuori Kirsti Pallas
Kiltamuori Airi Karima
Kiltaäiti Kaija Virtanen
Rahakirstunvartija Pirjo Lehtonen
Kiltaemäntä Leena Jantunen
Jäsenkirjuri Marjatta Lehto
Muistiinmerkitsijät Anja-Leena Tyry sekä Pirjo Lehtonen

Muut jäsenet:

Aila Rautanen
Marjatta Salaluoto
Pirkko Savisaari
Aila Tamminen
Raili TähtivyöHyv huomenta, kyttj